Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med lite tur blev också jag


Älskad


älskad

någons älskling

att få vara älskad

otroligt

fantastiskt

mäktigt

hör det världen

hon den där

hon är

älskad




Övriga genrer av emma
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-08-09 09:00



Bookmark and Share


    susi
fin kärleks dikt =)
2006-08-09
  > Nästa text
< Föregående

emma
emma