Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är jag en poet? Simmat i djupen.


De 28 är mina bästa vänner.


Jag ställer mig själv frågan: Är jag en poet?

Njae, jag är ju en som vet, jag vet massor av saker, som många andra inte vet.
Jag ställer mig frågan om jag kan skriva så att just du stannar kvar och vill läsa mer?

Jag har rott på vatten och jag har simmat i djupen, Jag har dykt i glömskan och jag har badat i tårar. Jag har skrattat men mest sällan, sällan har jag varit lycklig.

Är jag en poet?
Ja, Jag kallas ju det men jag kan ha fel!

Jag har skrivit så länge och jag har sörjt en hel del, ja i många år har jag gråtit.
Det är en hemlighet? Ja, man vet väl vad sorg är, eller vad?

Kanske sitter du där och läser nu och undrar vad jag menar, men bara min fråga syns.

Jag älskar ord, jag älskar bokstäverna. De 28 är mina bästa vänner.


Dikt och bild ©Maria
















Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-11-27 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet