Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTERVUNNEN

När man väl är född,
kan man ej försvinna.
Sedan man är dödd,
kommer man att finna,
att ens tidlösa natur
tickar bortom tidens ur
och dess tunna hinna.

När man väl har dött,
får man åter spinna
livets tråd man nött.
Man må så besinna,
att man i  all id
under all ens tid
finns att återvinna.




Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-28 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP