Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tidig morgon i november månad


Tar första klivet ut
en tidig morgon
i november

Kring mitt hus
har spåren bildat
mönster

Och grannen
nästgårds tänt
alla ljusen i sitt
fönster

Nu kan också
min morgon börja
helt snart

När jag åter vänt
tillbaka i samma
fotspår in i huset
igen med fart






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-28 06:42



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Kan riktigt känna hur kallt det var ute och skönt att komma in i värmen igen !
2022-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Efter några få steg ute i snön var det skönt att komma in igen.
2022-11-28

    Lena Staaf VIP
Kortast möjliga promenad väl beskriven!
2022-11-28

    ej medlem längre
Går du ut med hunden?
2022-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP