Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåstämmigt

Som om jag inte
skulle kunna somna om
så också världen.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2022-11-28 08:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
timelord

black hole sun wont you come

tidvatten

timglas

magick :)
2022-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP