Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad


Varför prata om det men redan vet
Istället för att lyssna till andra
Kanske att man finner sin egna helhet
Genom att i ensamheten vandra

Tystnaden sägs ge en mer än ett svar
Sägs ge tusen och åter tusen
Så varför slösa på det lilla man har
Om det är bättre att bara gå mellan husen

Varför ge sig in i diskussioner och slösa energi
När man på det lilla kan spara
Tystnaden sägs ju vara en skapande magi
Så varför då inte för sig själv bara vara




Fri vers av XIII
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-28 08:48



Bookmark and Share


  Stisse
Klokt och välformulerat. Bokmärkes för återkommande läsning.
2022-12-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-11-28
  > Nästa text
< Föregående

XIII
XIII