Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vintervisa

maken till sång har
du aldrig hört
tonerna skär
in som en smörkniv


du gläds
fastän det
inte är jul
på långa
vägar ännu

du sover
och vakar
om vartannat
pga låtarna
som står på

och sån publik
har du aldrig
nånsin förut haft




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-28 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP