Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust och livsglädje

 

 

 

Vill inte passivt sitta still
låta dagarna komma och gå

har en önskelista på vad jag vill
prickar av och fyller på

 

Vet ej när det är dags att gå
till evighetens okända land

hoppas att jag fortfarande då
håller pennan i min hand

 

Vill inte passivt sitta still
låta dagarna komma och gå

har en önskelista på vad jag vill
prickar av och fyller på

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-11-28 09:29



Bookmark and Share


  Susen VIP
Leva i nuet och inte skjuta upp sina drömmar. Fina och livsglädjande ord
2022-12-03

  Eva Helene VIP
Så härligt inspirerande och rimmen och rytmen sitter fint också!
2022-12-01

  Solstrale VIP
Ja det är en god devis och strävan!
2022-12-01

  Respons VIP
Önskningar som leder framåt och bär upp livet som ett vaccin mot stillasittande och passivitet.
2022-11-30

  Solweig Jansson VIP
En sådan lista har jag också ! Har alltid något projekt på gång ! När man fastnar i rutiner rusar dagarna förbi men så fort man gör eller lär något nytt blir tidsupplevelsen annorlunda !
2022-11-30

  Blomma-Stjärna VIP
varje liten önskan som blir handling är som att trä en pärla på ett pärlband...
2022-11-28

  Ninananonia VIP
SÅ bra ! Det har jag också!
Och to do lists!
2022-11-28

  Kungskobran VIP
När pennan faller ur min hand
har jag kommit till ett land
full av skönhet och poesi
jordelivet skiter jag i
2022-11-28

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att god planering kan
gå hand i hand med att ta till vara på
möjligheter och upplevelser.
2022-11-28

  Anya VIP
Vad härlig text med livsglädje. Att ha en bucketlist är inte dåligt. Kanske skulle man göra en? Tack för påminnelsen.
2022-11-28

  Kajan VIP
Nogsamt tuktade rader, och god livshållning. Det är värt applåder.
2022-11-28

    Emmeline
Fina rader.
Man lär så länge man lever,
om man så önskar
Ändå har livet ingen examen,
det är upp till var och en
Det är fint att vilja
2022-11-28

    Lena Staaf VIP
Att ta vara på varje dag! Det känns fint.
2022-11-28

  Öknens Ros VIP
En önskelista väl värd att försöka uppfylla.
2022-11-28

  Maria Sundelin VIP
Håller med dig
Orden är vårt liv till stor del
Kramar
2022-11-28

  XIII
Vackert ordat
2022-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP