Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

akademien

det vi säger är bara ord
förklädda i
baskrar och finskor
är det ord
för ordens skull
manipulerar ett citat
till bristningsgräns

betygsnämndens kavajer
får väl godkänt

"utomordentliga pressveck
mynnar ut i en nyanserad
kravatt"

putsade passningar mellan
professorer




Fri vers av Mirjo
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-28 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo