Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dilemma

kan man drabbas av
feber
eller kanske rusande
orytmiska slag
rubbar jag mitt huvudslag,
övertag
stolen gränsar bara av
mitt lilla mässande jag

sitt still
rakt!
jag flyttar mig i sakta mak
faller med kabrak
in i dina gemak




Fri vers av Mirjo
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-28 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo