Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällskapsrum

Går in

Står i tur

Dela med

Skratten sorlet

Fånga in stunden

Följer  med i  musiken

Håller inget tillbaka

Alla är glada

Skålar med varandra

Det är mjuka toner

I väggars djup

Ta ett steg tillbaka

Känner sig inte

helt hemma 

I all elegans

Går åt sidan

Ut i vinternatten

Lycklig av tystnaden

Vandrar hem

Till lugnets rum




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-28 10:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2022-11-29

  alicja lappalainen VIP
fina kontraster, en existentiell känsla av ensamhet i en folkmassa

2022-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP