Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför inte våga chansa?


Att chansa kan vara en risk
Men samtidigt ge en trygghet
Måhända att det gör dig frisk
Att det tar dig till en evighet

Vem vet vad dagen har att ge
Vart morgondagen dig bär
Det är bara i själva nuet du kan se
Ja, bara just nu och här

Så varför inte trampa nya stigar
Varför inte vilse våga gå
Dra dig undan från dem som krigar
Se vad du kan finna då




Fri vers av XIII
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-11-28 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XIII
XIII