Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdomens gryning

 

 I det tidlösa här som underbart

bara

är

brinner målade flammor i verklighetens  sprakande eld

När när inte längre är sjunger stillhetens klara stämma

Här blommar livets vackra gränslösa Ros

Ett öppet hav av klar härvaro

glöder i visdomens

tidlösa gryning

som bara

är




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-28 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP