Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En guldkalv av halm.


MÅTTE BOCKEN BRINNA!

Måtte bocken brinna!

En djävulens symbol

Måtte den försvinna

Förvandlas till ett bål

Julen är en vidrig

Satans hedendom

Fram för konsekvent och

äkta kristendom!

 

LARZ GUSTAFSSON 28/11 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-11-28 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP