Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala eller tiga


Att tala eller att tiga
Det är upp till var och en
Med tystnaden kan man stiga
Även i stillhet prata med den

I tystnaden finner man svar
Som i tal inte finns att finna
Man håller dem inom sig kvar
Utan att låta dem försvinna

I tankar bygger man grunden
På det vi kallar vårt hus
Även om man känner sig ensam i stunden
Så tänder man lågan på sitt egna ljus




Fri vers av XIII
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-11-28 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XIII
XIII