Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan de faller

Sköra rosenblad.
Skiftar färg i takt med mig.
När du är hos mig.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-11-28 14:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kommer att tänka på 2 filmer

natural born killers, när han kastar något från en bro, efter att de gjort en blood bond (vallon-sed)

american beauty, när det faller rosenblad från ovan.

förut blandade jag ihop de här i varandra, såg sen filmerna igen till slut...

"i need something to hold on to i need something to hold on to i need something to hold on to
i
need
something
to hold on to"

- nine inch nails, debutskiva, en av våra största genier <3 han gör gladare ambient än quake soundtracket nuförtiden, så det blev bättre, över tid...

i am the alpha
and the omega
and the iota

har du hört heather nova?
https://www.youtube.com/watch?v=-HLm0wQwUv0
hon fick en hit med en
feature på en ATB låt
här är hennes bästa...
"like lovers do"...
hon har också gjort
"virus of the mind"
tankeväckande och vacker
ingen har en röst som henne
sjunger du något?

2022-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP