Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din famn

Daggen efteråt.
Jag sitter vid sängkanten.
Nästan barfota.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-11-28 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP