Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Livsluft och livsglädje av Marita Ohlquist


Landet bortom

När pennan faller ur min hand
har jag kommit till ett land
full av skönhet och poesi
jordelivet skiter jag i




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-11-28 17:36



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Roligt skrivet om ett eftersträvansvärt tillstånd.
2022-11-29

  Marita Ohlquist VIP
En fin sammanfattning av min text.
2022-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP