Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinna, liv, frihet

visst kan du hejda floden
ett tag

men när fördämningen brister
sköljs du bort

du kan regera med hat
en tid

men ditt hat
kommer att förgöra dig

den som förbjuds
att verkligen leva och dansa

dansar alltid
i dolda rum inom sig

med drömmen
att dansen och friheten
en dag ska nå verkligheten

att förtryckaren
ska jagas bort

och floden på nytt
får flyta fri




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-11-28 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP