Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÅGUST HAR ORDET

Ågust : Det ska fan vara profet
i ett land af döskallar där man
nödgas bli skandalskrivare för
att de ska vakna,för snusk och
dynga låter dem väl smaka,
där som hyenor och schakaler
dras till lik,
för pärlor se,det passar icke
svinen.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-11-28 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP