Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryktets vägar

Ryktets vägar trotsar allt som hindrar
kryper under alla grindar
Ändrar gestalt
allt efter vad mottagaren vill höra




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-28 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP