Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion


Jag har börjat tycka att det är obehagligt att se mig själv i spegeln.


Att verkligen se.


Det är en överdrivet medveten om min egen existens och hur absurt det är att jag är jag.


Jag slås av insikten att jag lever, tänker och andas. Att  jag egentligen bara är ett skelett, i en kropp av kött och blod som manövreras av en 1,5 kilos rosa klump bakom pannbenet.


 


Det hela skrämmer mig.


 


Jag vill inte vara såhär medveten.


 


Så snälla.


 


Låt mig slå om till autopilot igen.




Fri vers av Bortom stigen VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-28 20:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En bra text med tankar som man känner igen sig i.
2022-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP