Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du ser

Jag är inte, vill inte
vara den som du eller dem tror

Min frihet bygger på annat
än bekräftelse av dig eller dem

Så att känna mig är mer än du tror
för mer än ögat ser, finns något

Och inte vill du väl tro att det du ser
är allt du får?




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-28 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP