Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag var barn (Min kamp 2.22)

"Det finns inget dåligt väder,

bara dåliga kläder" sa dom

när jag var barn. Men nu finns det

jetströmmar och ett klimat

som blir allt mer instabilt, och

gamla sanningar gäller inte mer.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-11-28 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP