Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets grävlingar

Såg även du vintervinden dra förbi?
Utan tårar smakar sanningen ingenting.
Älvor i silverdvala kysser varandra.
Omkring mig svalkar sig drottning av snö.
Utanför regnet tornar verkligheten upp sig.
Betydligt mer närvarande nu.
Skiftningar i norrskenet ingen brytt sig om.
Bergsgetter betar på sina ängar av ensamhet.
Där borta skymtar längtan fram.
Övergivet stall viskar förlorade drömmar.
Det som kom att ömsa sitt eget jag.
En dikt bär värddjur av ord.
Skjuter ifrån sig morgonens ångest.
I jakten på förvandling.
I tron om att finna sig själv.
Sammanbiten rädsla.
Beundrar lusthusets skönhet inifrån.
Om närhet vore en blomma
Vore du närmre.
Du min ros.
Utan taggar.
Med vingar.
Tusen dikter ifrån mig.
För dig ändå närmre.
Kanske.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-28 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP