Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nomadiserat beteende-mönster.




Ett flyktigt leverne
Ett flyktigt leende

Ett flyktigt seende
Ett flyktigt beteende

Kanske är det endast
Det sättet som är det


Rätta att leva på,att
kunna förstå livet
i sig självt

Som molnen drar fria
över den knotigaste ek
-backe.Så starkt rotad
inuti jorden den än står

Är människans själ
bara ett vandrande
moln i en volymiserad
förpackning. ..

Likt en vattenpöl på
en lerig väg som speglar
Trädens grenar och
molnens fria flykt

Förvandlas till en isig
skorpa,töar bort i vår
-ljus samt förtorkar

I sommarhetta till
ett hårdat utanför
skal

Så är människans
Liv i det flyktiga

Som egentligen
aldrig stannar
till,hur mycket
man det än önskar

Men ramen den
blir alltid kvar

Och de flyktiga
molnen. ..

Så länge mänskligt
öga det kan inse.

Förflyktigas även våra
enskilda liv,in i det omät
-baras befriande evighet.







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-29 07:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Livet som ett flyktigt, svävande tillstånd. Tucker om den bilden!
2022-11-29

  Kungskobran VIP
Livet är som ett moln. svävar fritt tills det löses upp till intet.
2022-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP