Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad spelar roll?

Varför så bråttom mot döden?
Världen kommer ha sin gång…
oberoende av vad vi människor gör.
Likt marionetter slits vi hit och dit.
Virvlar runt
och tror
att vårt virvlande har betydelse.
MEN…
hur vi än vänder och vrider oss så kommer
det vi tror,
det vi vill,
det vi gör
ALDRIG ha någon betydelse i universum.




Skapa | Skriva av Angélica Kloberg VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-29 08:41



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så bra!
2023-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP