Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I saknad? (Frihaiku)


Naturen kallar åter

kvittrar tyst i längtan 

saknar färgerna i det?

 

visst är det långt till våren

visst längtar grönskande ängar

de vackraste fjärilars dans


det mörkgrå tar vid

de blåa dagarnas flykt

så visst är hösten i saknad?

 

nu väntas köld

tunga små spår i snö

åter väntas vintervila?

 

 




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-11-29 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP