Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helheten


Antingen brukar människan
sin tunga eller ormens
Den som helgjuten är
blir mer harmonisk
då både yta och innehåll
har samma kvalitet
Samhället idag förstör mer
än bygger upp
varför har många
svårt med sanning?






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-29 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP