Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vy över riket

Smaken av smultron.
Diamanter och havstång.
Varandras motsats.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-11-29 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
diamanter och häv-stång?

ja... kvinnor vill ha allt gratis.

killar vill ha sex gratis.

ungefär likadant men tvärtemot.

its a girls womans chicks world..

vissa silikon bröst luktar hallon...

julia luktade mjölk mest

och smakade grillchips!

min favoritsmak

och mjölk brukade jag dricka

i metriska ton per år

kan alltid dricka julia...

grillad glass

mashmwallows
2022-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP