Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RÄDSLA ÄR DEN FARLIGASTE FIENDEN

När den räddhågsne Nato ambassadör-
en Stoltenberg stolt lovar och lovar att
aldrig svika Ukraina i kampen mot Put-
ins ockupation men som visar det sig
svikit ifrån allra första början tillsamm-
ans med en skräckslagen värld inför
Putins hot om kärnvapenkrig skulle
man svarat Putin med samma retorik
från början av att Ryssland komma
raderas från världskartan.

Rädsla är den farligaste fienden och att
visa den inför en självmordskandidat
som Putin är direkt livsfarligt.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-11-29 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP