Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpper bara taget

 

 
jag ser

spåren

efter Dig

som smekningar över

sandens barrhud ned mot badviken

älven ända till horisontbergen

de inramande blå

fyllda med dyning av vind

som om en väldig hand

gjort omgivningen tillgänglig

innefattad i tid och rum

för oss brukare av jord och skog

att uppfatta skapelsens storhet

med enkelhetens ögon och andetag

mitt i miraklet liv




Fri vers av Per Rydberg
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-29 18:21



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ord som strålar.
2022-12-03

  Solweig Jansson VIP
Instämmer !
2022-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Strålande!
2022-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg