Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄRLDEN UTAN MANUAL

Är långt ifrån asocial
och ej heller onormal.
Tycker bara ej om skval
ytlighet och tomma skal.
I hjärtat förblir jag lojal.

Stolt över en hög moral.
Är betänksam i mitt tal
och i hela mitt ordval.
Magkänslan är fenomal,
tanken stundom genial.

Är ett transparent fodral
och en vidöppen kanal.
Saknar filter, så brutal...
känns den utan något val.
Världen utan manual.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-29 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP