Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsar cirkulerar

Jag plockar snäckor.
När havet läker sig själv.
Jag bär hennes ärr.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-29 20:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"but shells never stay

shells always break"

"pearls never linger"

- chelsea rose arts

kolla upp henne

hon målar otroligt...

beth hart är henne morsa

you know

blues musikern

hon gjorde tonvis selfies

typ 2004 redan

a long long time ago

i can still remember

jag brukade måla på min kropp då

med spritpennor

hon målade goddess in us all

kolla upp henne på flickr

......om du vill :(

jag hade pärlemorsglans på naglarna

för längesedan

jag är från neptunus

men jag har väl redan sagt allt

"when you break it all down

theres really nothing left to say

so babble away babble away"

O_O =(
2022-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP