Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ganska ofta (Min kamp 2.22)

Ibland, ganska ofta,

tänker man att

det är märkligt

hur allting bara

fortsätter som vanligt

medan liv och framtid

krossas för människor 

 

Ibland, ganska ofta,

önskar man att

allt skulle stanna upp;

alla människor som 

lever i fred och

relativ välmåga

skulle ropa samstämt

"Nog nu! Inget mer krigande!

Inget mer klimatförsenande!

Nu, nu räcker det!"

 

Ett krav, en bön, ett krav!




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-29 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP