Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lys liten stjärna

Stjärna liten
Glimma stort
Ty mörkrets vingar
Sveper tyst
Över nattens timmar
Där ett skrämt hjärta
Alltid vill ha
Ljuset vid sin sida




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 69 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-29 21:28



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar dikt.
2022-11-30

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Något av det finaste du har skrivit faktiskt. Applåd.
2022-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish