Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KORSFÖRHÖR PÅ FREUDS SOFFA

Berätta nu lite om era hemligt dolda
sexuella önskningar som ni skulle
vilja gå i uppfyllelse så ska jag se om
vi kan förverkliga dem.

-Nu är det på det viset att dem har
jag redan upplevt,däremot borde ni
göra något åt er Freudianskt sexual-
neurotiska psykos vars mani tenderar
omfatta allting vad någon säger och
gör vilket hämmar er egen utveckling
som terapeut.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2022-11-30 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP