Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring ut


Ring klocka ring
ring ut det gamla
Ring in det nya ur det späda
ska intet fattas
Ring in de fria andetagen
Ring ut fulheten
Ring ut de tomma orden
de vattnar inte jorden
intet frö spirar ur den öken
Ring in de vita
Ring ut de svarta
Ränderna går aldrig ur
Zebran och tigern ett randigt djur
På savannen
bland sina likar hör de hemma










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-11-30 05:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Varför ska det behöva vara så
Egen kuppe säkrast.
Varför skiljas som bittra fiender.
2022-11-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP