Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livräddning

Är mer lättroad och associativ än i stort sett hela
befolkningen.

Ser ett moln som ser ut som en fisk,
Och så, plötsligt, är dagen räddad.




Övriga genrer av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-30 06:50



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Det är en litet motto jag har ”Människor som inte ser figurer i molnen ska man undvika”.
2022-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP