Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KRIMINELLA INOM TAXIBRANCHEN

Att vissa taxichaufförer figurerar som narko-
tikakurirer samt ofredar och ibland våldför
sig på sina kunder behöver inte betyda att
de förekommer i polisens belastningsregister
men den som anställs av ett taxibolag bör
ändå kunna avkrävas ett utdrag ur registret,
vilket många taxibolag ignorerat enligt nu
17 dömda förare bara i år.

-


-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2022-11-30 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP