Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

 

 

 

 

Tillsammans i kärlek och vänskap

blir vi mer än bara oss själva

en del av något större

 

Tillsammans i kärlek och vänskap

skapas ett stort Vi

som inte förminskar jagen

 

Tillsammans i kärlek och vänskap

utvecklas vi var och en för sig

och gemensamt

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-11-30 09:17



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Vilken underbart härlig dikt :))
Ett underbart ord: Tillsammans. Att få vara de vi verkligen är Tillsammans med andra likasinnade är den vackraste gemenskap som finns.
2022-12-03

  Susen VIP
Fina och kloka ord. Ge och ta en resa i vänskap och kärlek.
2022-12-03

  Niliboy
Så är Sverige å de nordiska länderna!
2022-12-02

  Eva Helene VIP
Visdomsord, fint förpackade här!
2022-12-01

  Solstrale VIP
Ja gemenskap slår allt alltid! Kärlek och Co kan inte krossas!
2022-12-01

  Lehva VIP
Precis så är det. Och de relationerna vårdar jag med omsorg. En klok och vacker text.
2022-12-01

  Blomma-Stjärna VIP
Fin och välgenomtänkt text
- tillsammans
utvecklas vi var och en för sig
och gemensamt!
2022-11-30

  Anya VIP
Tycker om djupet i denna. Ett mycket fint sätt att beskriva tvåsamheten, där respekt över den andre finns.
2022-11-30

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om samarbetets och
gemenskapens förlösande kraft.
2022-11-30

  Maria Sundelin VIP
Helt sant
Kramar
2022-11-30

  Sparvögat VIP
Mycket fina ord till
gemenskapens vi…
2022-11-30

  Ninananonia VIP
Tänkvärda ord! Fint!
2022-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP