Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


En smula sinnesfrid


I tystnaden
finns svaren
När man tar
sig tid

Det svar
som i själen
byggt sitt bo

Ett svar med
mycken längtan
hopp och tro

I lyssnandet
bland träden
och i vindens
viskande gång
Finns svaret
för den som
gör sig redo
att sakta ner
och vinna tid

För att äntligt
få känslan av
en smula
sinnesfrid




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-30 10:21



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vackert lyriskt romantiskt harmoniskt!
2022-12-01

  Glitträ VIP
Fint rim om längtan av lugn och frid; viskande..
2022-12-01

  alicja lappalainen VIP
naturens metafysiska dimension i samspel med människan
2022-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Varför nöja sig med en smula?
Jesus vill bli Herren din frid (Jahve Shalom).
2022-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP