Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antiinflammatorisk


Då risk för överhettning finns
och alla proppar smäller
säkrast ta ett piller
för inte få några griller
Rullar ut brandsläckare
och hämtar brandfilt för släcka
eventuella bränder




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2022-11-30 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP