Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Därför stoppas prins Daniel – plötsliga beskedet bekräftas nu av hovet


Oturens magi.

 


"Kungen firar alltså 50 år på tronen – samma dag som prins Daniel fyller 50 år"

Ett kungligt talesätt säger att du kan ge vad som helst till en tjej som hemgift, men hon kommer inte att få lycka i gengäld.
Mellansystern gör sin storasyster, arvtagaren till svenska kronan, till ett permanent lim för bondens son Daniel.

I sin tur får hon sin bumerang av olyckor, hon gifter sig med en amerikansk alkoholist av judiskt ursprung med en fattig mamma som går utan dygdstrumpor till inbjudna och objudna baler, och fader okänd.
Nu hör vi inte av henne längre, hon försvann efter slagsmålet i kungahuset i Sverige.
Hennes uppsvällda och promiskuösa son jobbar som medlare och jobbar för ett vuxen eskortföretag.

Madelene gömmer sig bakom en grupp underprivilegierade barn i Amerika och har fött 3 som är olyckliga och bittra över sina liv.
Även om allt ser vitt ut för ögat är det jävligt grått, säger americaner från en fri kyrka.

Det finns egentligen inget att avundas här i Sverige på drottningens och prinsessornas eleganta outfit, det är bara en mantel över det som inte kan sägas.och som ordspråket om den stackars och ärlige mannen säger, bättre en lapprock och en soppa med pepparrot än en äktenskap arrangerat av föräldrar.
Eller, vad huvudet gör, rumpan drar;

https://www.msn.com/sv-se/noje/other/d%C3%A4rf%C3%B6r-stoppas-prins-daniel-pl%C3%B6tsliga-beskedet-bekr%C3%A4ftas-nu-av-hovet/ar-AA14J17I?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=ba4b938fed6a412e98227edf0dca0800

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-30 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP