Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näktergalens Melodi

Att andas är att helas 

djupa långa tag 

Badar i sanning

och ser mig själv 

Salt jord, fallande flingor 

En tyst fin dag på insidan 

Kontemplation

Djursholms dis i morgon dimman

Jag ser svanar på sjön

Näktergalens melodi 

Vilket bukett du blivit 

fastän det är vinter 

lilla blomma




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-04 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP