Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

all förnekelse


All förnekelse
all förnekning
som jag ser
all flykt bort från att våga se
det som varit det mest fasansfulla att utspela sig
i världshistorien
Förintelsen
gör mig förfärad
All den öppet demonstrerade rasismen
all den smygande
den man ser
i Riksdagshusets korridorer och salar
Förfärligt förfärligen
Kan det ske igen
Undrar
en som föddes
under Apokalypsens värsta dagar.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-30 13:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vår poesi må denna låga brinna av kärlek som aldrig ska försvinna ens i den sista timma! Ditt ljus och klargörande ger motoffensiv!
2022-12-07

  Minkki VIP
Det Gud förbjude, men mänskan är förmögen till det. Därför behöver vi Din text
2022-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP