Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TILL MINNE AV EN KONSTNÄRINNA

Hon föddes i Tierp

av alla ställen

Samma år som Israel

Jag föddes i Tierp

av alla samhällen

Och Berlinmuren minns ni väl...?

Sen blev vi poeter

men hon på heltid

Likheterna upphör där

Jag läser profeter

men inte på deltid

Nu har det uppstått ett tomrum här

 

LARZ GUSTAFSSON 30/11 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-11-30 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP