Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ironi

Jag tror på tomten.
Hoppas få mandeln i gröten.
Har skrivit en önskelista.
Vill sätta upp dekorationer i granen.
Vill tända alla ljusen.
Vill slå in paket.
Vill nynna med julsånger.

Jag är tomte i år.
Finns ingen mandel i gröten.
Vet vad jag får i julklapp.
Har ingen riktig julgran.
Tänder inga ljus för jag har katt.
Har inget julpapper än.
Har redan tröttnat på bjällerklang.

Mina renar
Min släde
Mina paket

Mitt. Mitt. Mitt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-30 18:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är den första dikten av dig som fått mig att skratta. kan inte säga att jag ens läst 1% på riktigt sätt, men den här är välgjord. min mor började till slut inte skicka presenter utan gav presenter till sig själv. min pappa sa til lmor innan han dog "hitta nån annan", min mor sa samma sak till mig för längesen. jag förstår att du föredrar att vara ensam och vara som etern mest. så förlåt om jag förstörde dig eller din familj. jag har mycket mörker.
2022-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP