Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generös tös!

- Din fru syns sällan på stan Jan...
- Hon hittat fyrbent vän! -Hurudan?
- Stor och lagom mjuk...
Tro ej jag är svartsjuk...
Jag får va´me´på hennes divan!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-30 20:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fantastisk. Har läst den tre gånger nu och först nu fattar jag att vännen är ett djur. Först trodde jag det var en människa... Men som gammal vaktare av getter vet jag att 'geten är människans bästa vän', så djuret är en get helt enkelt. Den har fyra ben och gillar det mesta som tuggvänligt är.
2022-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt