Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina drömmar och din blund

 

Jag vill inte vissna i dina händer

vill inte dö i din famn

Jag vill kunna se dig som du är

en fågel som flyger sin frihet i hamn

en längtan som inte vet vad den vill

tills hjärtat börjar slå mig intill.

 

Jag vill inte drunkna i din vak

vill inte frysa mig stel i tidens dunkla slag

vill inte springa vilse

i de spår som aldrig gryr en morgondag.

 

Jag vill inte vissna i dina händer

vill inte bli en bortglömd stund

jag vill bara finnas här för evigt

vara dina drömmar och din blund.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-30 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP